Wictoria Wester

Kategori: inspo

tre beige'a ..

.. Höstwanties från Lindex! 

b r i g h t

Zara Home

Zara Home har verkligen så himla mycket fint!! Vill ha allt ovan!! :} Nu går ju vårat hem mestadels i vitt/grått/svart/silver, men annars är jag även sjukt svag för guldiga inredningsdetaljer. 

c l a s s y

Dör för denna look!!! Bild snodd från charlotteemilyxo's instagram. 

wanties!

Två wanties från gina! Jag är lite sen med att fatta tycke för toppar i denna modell. Nu tycker jag det är ruskigt snyggt tillsammans med ett par höga eller ett par slitna jeans, enkelt och snyggt. Måste införskaffa mig dessa två :}

inspo

t h i s

Basic

Detta är en bastopp helt i min smak! Skulle gärna vilja ha den i alla färger ovan i min höstgarderob :} från gina tricot, direklänk här

Min höstinspo

Börjar denna måndag med en rejäl dos höstinspo! :}

Lite såhär vill jag se ut i höst; sminkmässigt vill jag bara klä ögonlocken i bruna varma toner (as allways), läppar & naglar i ljusrosa/nude, ögonbrynen får gärna växa till sig och bli lite grövre, huden vill jag året runt ha lite lätt gyllenbrun. Klädmässigt är jag fortfarande lika svag för slitna jeans, så snyggt med klippna knän på svarta jeans! Långa kappor i olika färger, bomberjackor & såklart mycket stickade mysiga tröjor, på fötterna har jag gärna ett par kängor eller ett par sneakers, sneakers kan ju va det snyggaste man kan ha till en lite stiligare kappa enligt mig. 

grey

wanties!

Vart helt kär i den här koftan från h&m! Vill ha den i båda färgerna och använda som jacka innan det blir för kallt :}

beige inspo

-

inspo

Bilder snodda från charlotteemilyxo 's IG. 

Hittade denna tjej på instagram igår & vart helt kär! S T I L E N. 

-

fav fall look

Det absolt bästa med hösten är ju helt klart kläderna! Denna look är en stor favorit & så enkel. & Den där nagellacksfärgen är ju så himla snygg när man fortfarande har lite bränna kvar på händerna från sommaren tycker jag, och tillsammans med guld. Yum! 

klocka; MK, t-shirt; h&m, jeans & kappa; gina tricot, nagellack; essie, kängor; timbalands. 

how cute

fall wanties

@ gina tricot 

-

-

-

wanties till Liten

Yezus va mycket fint h&m har till småttingar nu. Vill ha allt ovan till våran lilla plutt! :} 

 

-

hair talk

Min hårinspo just nu!

Nått jag verkligen hoppas att jag hinner med innan bebis bestämmer sig för att komma är att hinna sätta i nytt fräscht låångt löshår. Samt tona håret. :} Man känner ju sig som en ny människa av bara det. Så kan man ha en fräsch lång fläta första tiden med bebis när man inte kommer ha tid att fixa det tänker jag. 

khaki