Wictoria Wester

Vaccin

Idag är dagen som jag fasat för här. Dags för tremånadersvaccinet. Jag tänker vara ärlig, innan jag fick barn visste jag i stort sett inget om vaccin, det var inget som var det minsta intressant för mig. Men nu, ja nu har jag gått runt och tänkt på vaccin dagligen i typ två månader. Läst på från båda hållen, för i dagsläget är det många som förespråkar mot vaccinet och alla bieffekter som kan tillkomma.. Och jag tycker båda parterna har sina poänger. Så hur fan gör man som nybliven Mamma?! Man vill ju bara sitt barns bästa i alla lägen. Och jag är på riktigt livrädd. 

Men efter att ha läst på så har vi valt att vaccinera. Även fast jag är LIVRÄDD för eventuella bieffekter. Men hade vi inte vaccinerat hade jag vart LIVRÄDD för eventuella sjukdomar som vi hade kunnat vaccinerat mot. Jag hoppas verkligen att vi gör rätt beslut med att vaccinera. Men valet var inte självklart, som sagt har förespråkare som talar mot vaccinet många poänger och det är många som drabbats av bieffekter pga vaccinet. Men vad jag förstår gör man också andra en tjänst med att vaccinera sitt barn.. 

Nog om ämnet, jag vill bara skriva av mig om detta då det är något som härjat runt i huvudet på mig länge nu. Jag är inget proffs på detta.. 

/ Orolig Mamma

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas