Wictoria Wester

Magen 4-7 månader

 Börjar från vecka 16, innan syntes det inte alls. 

Vecka 16. Här började jag känna mig uppblåst, men inget direkt synligt för andra.

bild 2 (10)

Vecka 20. I månad fem upplevde jag att det började ta lite fart. Men endå inte den där gravidmagen. Magen vart mer hård och svullen. På kvällarna var & är magen dock alltid större och rundare än på morgonen och dagen.

Vecka 24. Nu börjar magen verkligen växa. Nu börjar folk/kunder som inte känner mig kolla lite extra. Magen börjar verkligen ta fart och form. Den kan dock va rätt "liten" på förmiddagarna men allt större på kvällarna som vanligt. Familj vänner och bekanta börjar konstatera hur stor man har blivit haha! -_-

bild 2 (12)

Vecka 28.  Bam! Magen har växt ordentligt under denna månad. Har jag tajta kläder är det ingen tvekan om att jag är gravid nu. Vissa tycker att man är jättestor medan andra tycker magen är liten. Jag är stensäker på att det kommer att smälla till ordentligt den kommande tiden.

Det jag upplevt jobbigt, är att jag två gånger har fått sån jäkla värk på sidorna av magen, olidlig värk! Och nu anar jag ju att de är för att skrutt ligger och trycker på mina revben + lungor. Han är ju rätt stor nu endå. Och om man får lov att vara lite ytlig så är jag inte jätte förtjust i randen som framträdit på magen haha.. Men det hör ju till. Samt att sommaren gärna får komma nu så jag kan få lite färg på magen. Orkar inte kladda med bus just nu känner jag :}

Vågen visar 10kg +, och jag märker ju att det är jämt fördelat över hela kroppen och inte magen haha ;} Jag känner mig lite gravid överallt helt enkelt och så har det nog känts under alla dessa månader, medans vissa endast får mage. Det är så olika.

Ska bli spännande att se hur magen utvecklar sig under den sista tiden nu :}

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas