Wictoria Wester

I litens lådor

Känns så skönt att ha organiserat bland litens kläder! Veta exakt vad som behövs och inte. :} Tänkte visa hur det ser ut i lådorna just nu: 

I lådorna längst ner kändes det ganska självklart att ha dom lite större storlekarna som inte kommer att komma till använding på ett bra tag. 

& I dom övre lådorna - kläderna till första tiden.. Ni ser ju hur glest det är i jämförelse! haha :} Tänkte ta tag i den saken nu i veckan. Men man hör så olika om storlekar den första tiden, vissa säger att 50 var för litet och aldrig användes endå, medans andra säger att 50 var för stort. Jag har ju absolut ingen aning :} Men vill ju vara väl förberedd på båda så jag kommer nog köpa på mig en hel del i 50, är det för litet finns det nog alltid någon annan liten skrutt som det passar till. 

I smålådorna ligger det små tossiga strumpor/tofflor & mössor.. Dör sötdöden på dessa! :'} 

Och i dom andra två mindre är det än så länge ganska oklart. Men har just nu lagt ner lite praktiskta saker såsom nappar, amingsskydd, nappsflaska & en slags adapter (eller va man ska säga) med lampa som jag fick av syster Madde, tydligen jättebra om man ammar i mörker då ljuset blir dämpat med hjälp av sladden :} & Så har vi extra lakan & örngott i andra. Allt ovan är också saker vi behöver fylla på, men hittar dock inte många nappar från 0 år.. :/ 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas