Wictoria Wester

Vecka 37

Dagens mage! :} Bristningarna som än så länge håller sig på mina "lovehandels" har mörknat något under dom senaste dagarna. Tror jag kliar på dom när jag sover faktiskt.. Såna här bristingar har vad jag förstått typ endast med hormoner att göra, så det finns ju inget jag kan göra åt dom egentligen. Men som jag skrivit tidigare är det inget som stör mig så värst mycket. 

Ännu en måndag & idag går vi in i vecka 37! Tiden går så SJUKT snabbt. Jag är lite förvånad över att jag tycker att det går såå snabbt när man alltid fått höra att tiden liksom står stilla den sista tiden i en graviditet. För min del får det gärna sakta ner lite då jag fortfarande inte har fixat allt haha ;} Lillknodd ligger mest & gror där inne nu, många fixerar sig runt denna tid så vi får se vad barnmorskan säger om det vid nästa besök :} 

Jag mår faktiskt oförskämt bra! Eftersom det verkar som att jag sväller upp & mår som sämst när det är varmt & soligt ute är jag rätt tacksam att det är lite halvdant väder numera då jag kan faktiskt kan gå normalt på mina fötter just nu haha :} Jag har heller inte ont någon annanstans, mer än revbenen ibland, och så har jag fått ännu svårare att andas när jag ligger eller sitter, svårt att hitta en skön position för tillfället. Men jag överlever helt klart! 

Det jag upplever som jobbigt just nu är den ständiga oron att det skulle vara nått fel på bebis. Men jag tror det är helt normalt. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas